Wij hebben een duidelijke voorkeur voor contact via email , omdat vertrouwen en gemaakte afspraken dan zwart op wit staan.

Dank voor uw begrip, Gipsy Ibiza

Het herroepingsrecht

Ruilen en retourneren

Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je deze 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn kun je het artikel passen en bekijken. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst bindend. Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het binnen het zichttermijn ruilen of retourneren. Het retourneren gaat als volgt;

  • Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de artikelen terugsturen voor ruiling of retour. Gebruik hierbij het retour formulier wat je kunt vinden op onze site.
  • Bij ruilen en retournering zijn de verzendkosten voor jouw rekening. 
  • Wil je een artikel omruilen voor een andere maat of kleur, dan sturen wij je het nieuwe artikel (mits voorradig) binnen Nederland gratis toe.
  • Op het moment dat er bij een retour sprake is van waardevermindering door bv make up sporen , of andere schade brengen wij daarvoor kosten in rekening.
  • Vermeld op het pakket alleen huisadres om vermissingen te verkomen
  • Indien de volledige bestelling word geretourneerd, dan worden de verzendkosten gecrediteerd.
  • Cadeau's welke verkregen zijn door een bestelling of actie en niet worden geretourneerd , worden in rekening gebracht.
  • Gipsy Ibiza is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor beschadigingen, vermissingen, of vertragingen van een retour pakket van welke vervoerder dan ook. Let op PostNL stelt enkel een onderzoek naar een vermissing van post bij een pakket, dus NIET bij een brievenbus pakketje met Track&Trace code. Kies dus ten alle tijde voor pakket post of DHL.
     

Wij verzoeken je het product in de originele verpakking te retourneren. Indien je bijgevoegde presentjes hebt verkregen door een bestelling op www.gipsyibiza.nl besluit te behouden worden deze in rekening gebracht.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u het bedrag, binnen 14 dagen terug. Gipsy Ibiza mag wachten met de retour betaling tot het pakket correct door ons is ontvangen. Gipsy Ibiza betaald u het  volledige aankoop bedrag retour. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. 

 

Uitsluiting herroepingsrecht

4.3 Het herroepingsrecht geldt niet voor:

* diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen 

* goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt, waarop de leverancier geen invloed heeft , zoals de stoffen welke gebruikt worden voor de Haute Atelier lijn, nadat de maat is aangegeven op de order.

* Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn (producten die in opdracht en op maat worden besteld, niet in voorraad zijnde)

* goederen die speciaal zijn samengesteld of vervaardigd, bijvoorbeeld een verrassingspakket of maatwerk , of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld i.v.m. hygiëne (bv oorbellen) of die snel kunnen bederven of verouderen. Hieronder vallen ook make up kwasten en of borstels , en wimpers.

* indien de klant laat verzenden via pakketpost, kunnen de verzendkosten nooit worden terug betaald indien het pakket retour komt omdat het niet is aangenomen. Wil de klant de zending nogmaals laten verzenden zullen altijd de werkelijke kosten eerst moeten worden voldaan. Wil de klant de retour gekomen bestelling annuleren, zullen eerst de werkelijk gemaakte verzendkosten van het retour te betalen bedrag in mindering worden gebracht.

© 2011 - 2024 GIPSY IBIZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel