Gipsy Ibiza staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer:  53606248

Algemene voorwaarden gipsyibiza.nl
1. Algemeen
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met gipsyibiza.nl betreffende verkoop, betaling en levering.
1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.
1.3. gipsy ibiza.nl houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

2. Koopovereenkomst
2.1. Van een koopovereenkomst is sprake zodra het door de klant ingevulde bestelformulier door gipsyibiza.nl ontvangen is.
2.2. gipsyibiza.nl behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden zodra de koper zich niet aan de door gipsyibiza.nl gestelde betalingsvoorwaarden houdt.
2.3 Gipsy Ibiza behoudt zich het recht voor eventueel tegelijker tijd bestelde artikelen toe te wijzen aan de eerste koper.

3. Verkoopprijzen
3.1. De vermelde verkoopprijzen op de website zijn vaste prijzen en exclusief portokosten.
3.2 Verkoopprijs van artikel betreft altijd stuks prijs andere items gebruikt op foto bij kleding item als styling e.d zijn nimmer inbegrepen .

4.Portokosten
4.1. Voor alle bestellingen onder het bedrag van 49,95 wordt een minimumbedrag aan portokosten doorberekend van 3,95 euro track&trace verzenden .
4.2. De portokosten zijn inclusief verpakkingskosten.

5. Betalingsvoorwaarden
5.1. De gedane bestelling dient vooraf betaald te worden.
5.2. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van gipsyibiza.nl
5.3. Vooruitbetaling van het verschuldigde totaalbedrag dient te geschieden binnen 3 werkdagen. Gedurende deze periode wordt uw bestelling voor u gereserveerd. Na ontvangst van het verschuldigde totaalbedrag word de bestelling binnen 3 werkdagen aan u wordt toegezonden.
5.4. Geschiedt de betaling vervolgens niet binnen 3 werkdagen dan vervalt de koopovereenkomst en wordt de bestelling terug in de winkel geplaatst voor verdere verkoop.

6. Levering
6.1. gipsyibiza.nl draagt zorg voor de goede en snelle levering van de bestelde artikelen.
6.2. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling uiterlijk binnen 3 werkdagen toegezonden, doorgaans de dag van bestellen op werkdagen.
6.3. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
6.4 Indien er een wijziging is m.b.t de levering word dit duidelijk vermeld op de hoofdpagina , met een datum wanneer er weer verzonden word. Dit i.v.m b.v vakantie periode`s

7. Verzending
7.1. Artikelen worden verstuurd via PostNl.
7.2. gipsy ibiza.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNl.

8. Retournering

Is van toepassing op een artikel indien onderstaand :
8.1 Mocht er onverhoopt iets mankeren aan een nieuw artikel , dient dit de dag van ontvangst gemeld te worden. Het Artikel dient dezelfde dag , maximaal binnen 48 uur retour gezonden te worden aan Gipsy Ibiza voor beoordeling van de klacht.Schade veroorzaakt door onjuist openen van de verpakking , schade door passen, of ander incorrect handelen word niet vergoed door Gipsy Ibiza .
8.2 De aanwijzingen van Gipsy Ibiza om een nieuw artikel te retourneren dienen opgevolgd te worden voor een voorspoedige afwikkeling ;
* Dag van levering / ontvangst kenbaar maken aan Gipsy Ibiza , middels de mail ,en voldoende gefrankeerd retour zenden aan Gipsy Ibiza.
* Artikel dient in onberispelijke ongedragen staat te zijn evenals tags / kaartjes en verpakking.
*Labels / tags / prijskaartjes mogen niet aangetast / verwijderd zijn.

8.4 Het betaalde bedrag van het artikel zal binnen de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen worden retour gestort op de rekening van de klant
8.5 Extra kado artikelen toegevoegd door Gipsy Ibiza dienen ook mede retour gezonden te worden , anders worden deze in rekening gebracht .
8.6 Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn
en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument,
of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn (producten die in opdracht en op
maat worden besteld, niet in voorraad zijnde) De designers collectie van Gipsy Ibiza Haute Atelier word NIET retour genomen, daar deze per stuk hand gemaakt worden en op bestelling vervaardigd word in ons atelier . Het item wat u ontvangt mag na de 1e pas wel retour gezonden worden om kosteloos op maat aangepast te worden.
8.6 Gipsy Ibiza bied geen garantie op kraaltjes of steentjes ed , indien aanwezig op kleding, het claimen van kleuren nav een foto .
8.7 Uitzonderingen: buiten een indicatie van gedragen artikelen waarbij het artikel niet retour genomen wordt en de klant behoudens is het binnen 2 dagen op te halen, is de retourafdeling zeer alert bij de terugname van sieraden! Oorbellen en make up tools zoals kwasten en wimpers worden niet retour genomen ivm hygiene voorschriften.

9. Privacy
9.1. gipsyibiza.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.
9.2. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.
9.3. Klanten die een bestelling plaatsen bij gipsyibiza.nl ontvangen automatisch de gipsyibiza.nl nieuwsbrief. Afmelden kan via info@gipsyibiza.nl

Disclaimer
De prijzen op de site zijn onder voorbehoud van typefouten.
Aan de bestelling zijn geen rechten te ontlenen.
Gipsy Ibiza kan niet garanderen dat iets op voorraad is.
Indien iets door succes uitverkocht is kunnen wij helaas niet leveren.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2024 GIPSY IBIZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel